Weer Oudeschild verwacht

woensdag 23 augustus 2017
modules/mod_wadweather/images/bw____.png vrij veel bewolking
Wind: ZO  4 bft
Temperatuur: 15 °C - 25 °C
Neerslagkans: 20 % » 3-daagse verwachting

Waddenhaven Texel actueel

bevoorrading2Fietsenverhuur

Op de fiets ziet u Texel op z'n mooist. Goede (electrische) huurfietsen en vindt u volop bij havenwinkel De Bevoorrading (onder ons havenrestaurant "De Compagnie"). Hier liggen ook de informatieve uitgaven van de Texelse VVV, fietskaarten wandelroutes e.d. voor u klaar. Kortom een prima startpunt voor uw verkenning van het mooie eiland Texel.

Autoverhuur
Rentenaar AutoRent brengt uw huurauto naar de haven.

Contact

Garage Rentenaar
Bernhardlaan 200; 1791 XJ Den Burg
Telefoon: 0222-318000;  e-mail

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 09.00 uur tot 17.30 uur
zaterdag 09.00 uur tot 17.00 uur
Meer informatie en de tarieven

Tuktuk1Tuk Tuk verhuur
Een ludiek karretje, voor "safari's" of een dagje toeren. Standplaats op onze haven. Zo verkent u Texel op een originele manier. U kunt de TukTuk's huren voor een dagje uit of gebruikmaken van een van de arrangementen. Tevens kunt u deze TukTuk's huren voor diverse TukTuk evenementen, zoals bedrijfsuitjes, familiefeesten, festiviteiten, beurzen enz. Standplaats bij e CIV-loods op het haventerrein. Zie ook de website van Tuk Tuk.

texelhopperlogo

 Texelhopper4a

Openbaar vervoer
Er is een nieuw en uniek openbaar vervoersysteem op Texel: de Texel Hopper enkele touringcars en een vloot van comfortabele 8 persoons busjes.Texelhopperpaal

U reserveert tot 21.00 uur 's avonds via telefoon 0222-784000 of Internet www.texelhopper.nl een rit naar één van de 130 halteplaatsen, verspreid over het eiland. U krijgt te horen of te zien hoe laat u op de halteplaats bij onze haven wordt opgehaald. Dat is binnen een uur.
Elke rit kost € 3,00 per persoon. Een dagkaart voor onbeperkt reizen kost € 7,50. Voor € 17,50 koopt u een dag- gezinskaart voor 2 volwassenen en maximaal 3 kinderen van 4 - 11 jaar. Via Internet kunt u ze bestellen en betalen maar de kaartjes zijn ook verkrijgbaar bij onze receptie.

Onze halte heet "jachthaven" en de bijbehorende Texelhopperpaal vindt u bij de uitgang van ons haventerrein. Zo kunt u gemakkelijk en goedkoop op heel Texel uw favoriete bestemmingen bereiken.

Klik hier voor een fraaie instructie video van de Texelhopper.  Auch für Sie  im Deutsch eine schöne Animation.
And also in English a clear explanation

texelhopperplattegrond

 

 

 

 

 

Weer Oudeschild verwacht

woensdag 23 augustus 2017
modules/mod_wadweather/images/bw____.png vrij veel bewolking
Wind: ZO  4 bft
Temperatuur: 15 °C - 25 °C
Neerslagkans: 20 % » 3-daagse verwachting

Waddenhaven Texel actueel